De ogen spreken de waarheid, hou van jezelf.

Heb je ergens iets gelezen,en past het nergens echt onder,dan is dit de plaats.
Plaats reactie
mediumtarotlady
Site Admin
Site Admin
Berichten: 447
Lid geworden op: 27-07-2014 14:31

De ogen spreken de waarheid, hou van jezelf.

Bericht door mediumtarotlady » 22-02-2015 15:12

Keer op keer waar ik ook bent in de stad, buiten waar ik ook mensen tegenkomt zie ik de ogen. De ogen vol verdriet, de ogen vol pijn, de ogen die vermoeidheid uitstralen, de ogen vol haat.
Waar zijn de ogen gebleven vol liefde, vrolijkheid, blijheid?

Steeds meer mensen hebben ogen die vermoeidheid, pijn, verdriet of iets negatiefs uitstralen als haat. Steeds meer mensen houden niet van zichzelf. Steeds meer mensen raken op het verkeerde pad, of verstrikt in hun zelf. Veel mensen kunnen zichzelf ook niet maar aan, de waarheid in zichzelf is te diep te hard, veel mensen worden daardoor ook depressief of hebben andere psychische stoornissen.
De mensen weten niet meer wie ze zelf zijn, ze nemen de tijd niet om naar zichzelf te luisteren naar hun intuïtie, naar hun innerlijke stem, ze nemen de tijd niet om zichzelf te leren kennen. En zichzelf lief te hebben.

De ogen spreken keer op keer de waarheid ze weerspiegelen wat de mens is diep van binnen. De mensen zijn moe van het leven, vol verdriet en pijn die ze zichzelf toe hebben geëigend. Ieder mens kan als hij of zij dit wilt daar mee stoppen, ieder mens kan wanneer hij of zij dit wilt zichzelf leren kennen en van zichzelf leren houden. Het is alleen heel erg moeilijk. Het vergt veel geduld tijd en discipline. Je krijgt er echter veel voor terug. Jezelf.

Ik zou willen dat meer mensen dit zouden doen dan zou de wereld een heel stuk mooier zijn, een heel stuk leuker en makkelijker.
Waarom maken we het ons zelf altijd zo moeilijk? Omdat we nooit naar ons zelf luisteren. Naar onze intuïtie. Dat is de sleutel naar jezelf…naar de waarheid die je diep van binnen heb afgesloten.

-Geef jezelf de tijd om jezelf te leren kennen.
-Geef jezelf het geduld.
-Haal de stress uit jezelf van het leven ook al is dit moeilijk.
-Geef jezelf het geluk, het unieke om jezelf te leren kennen.
-Maak een einde aan de gedachtens die je keer op keer onderuit halen, maak een einde aan de relatie’s met personen die slecht over of tegen je praten.
-Doe alleen goede dingen waarbij je een goed gevoel hebt, waarbij je geluk voelt in jezelf.
-Hou jezelf weg bij dingen en mensen die dit gevoel niet bij je achter laten.

Dat is de eerste stap op weg naar je intuitie luisteren, naar jezelf luisteren.
Stel grenzen op voor jezelf, en hou je daar aan wijk er nooit van af. Stel dingen op een rijtje wat je graag wilt in je leven wat je wilt doen enzo, hou je aan deze weg en wijk er nooit van af.
Wees sterk, wees krachtig. Hou van jezelf.
Het mooiste aan de mens, is de glimlach

Plaats reactie

Terug naar “Paranormale/Spirituele informatie of verhalen”