Zwaan.(Gratie)

Dit is een speciaal hoekje voor vragen en antwoorden over je ervaringen met Dieren, of Dieren en hun Spiritualiteit.
Plaats reactie
mediumtarotlady
Site Admin
Site Admin
Berichten: 447
Lid geworden op: 27-07-2014 14:31

Zwaan.(Gratie)

Bericht door mediumtarotlady » 02-08-2014 22:50

Afbeelding
Zwaan…
De kracht van de vrouw,
die de Heilige Ruimte Betreedt.

Die de toekomst aanraakt,
En eeuwige genade brengt.


Kleine Zwaan vloog door de Droomtijd, op zoek naar de toekomst.
Ze rustte een ogenblik uit in de koelte van een meertje. Ze keek zoekend om zich heen om uit te vinden waar de toegang tot de toekomst was.

Zwaan was enigszins in verwarring. Ze was op haar eerste vlucht alleen per ongeluk in de Droomtijd terechtgekomen.
Het landschap van de Droomtijd verontrustte haar een beetje.

Toen Zwaan omhoog keek, zag ze hoog boven Heilige Berg het grootste kolkende zwarte gat dat ze ooit gezien had.
Waterjuffer zei: ‘Zwaan, dat is de toegang tot de andere niveaus van verbeeldingskracht. Ik ben vele, vele malen de bewaker geweest van de illusie. Als je daar wilt binnengaan, zou je toestemming moeten vragen en het recht op toegang moeten verdienen.’

Zwaan was er niet zo zeker van of ze het zwarte gat wel wilde binnengaan. Ze vroeg Waterjuffer wat ze moest doen om het recht op toegang te verdienen. Waterjuffer antwoordde: ‘Je moet bereid zijn om alles wat de toekomst in petto heeft te aanvaarden zoals het zich voordoet, zonder te proberen het plan van Grote Geest te veranderen.’
Zwaan keek naar haar lelijk-eendjeslichaam en zei toen: ‘Ik zal me graag onderwerpen aan het plan van Grote Geest.
Ik zal niet vechten tegen de stroming van het zwarte gat. Ik zal me overgeven aan de stroom van de spiraal en vertrouwen hebben in wat ik te zien krijg.’

Waterjuffer was erg blij met het antwoord van Zwaan, en liet de magie snel ronddraaien om de illusie van het meertje te breken.
Plotseling werd Zwaan verzwolgen door een draaikolk in het midden van het meertje.
Zwaan dook vele dagen later weer op. Ze was nu echter elegant en wit, en had een lange hals.
Waterjuffer was verbijsterd! ‘Zwaan, wat is er met jou gebeurd?!’ riep Waterjuffer uit.
Zwaan glimlachte en zei: ‘Waterjuffer, ik heb geleerd mijn lichaam over te geven aan de macht van de Grote geest. Toen ik dat had geleerd, werd ik geleid naar de plaats waar de toekomst woont. Ik heb hoog op Heilige Berg vele wonderen gezien, en doordat ik geloof en aanvaarding toonde, ben ik veranderd. Ik heb geleerd de staat van genade te aanvaarden.’

Waterjuffer was erg blij voor Zwaan.
Zwaan vertelde Waterjuffer over de vele wonderen voorbij de illusie. Doordat ze geheeld was en de staat van genade had aanvaard, had ze het recht verkregen de Droomtijd binnen te gaan.

Zo leren we ons over te geven aan de gratie van het ritme van het universum. Zo leren we uit ons stoffelijk lichaam te glijden om de Droomtijd binnen te gaan. De kracht van Zwaan leert ons één te zijn met alle bewustzijnsniveaus, leert ons te vertrouwen op de bescherming van Grote Geest.

Als je zwaan hebt gekozen, staat je een tijd te wachten van veranderde staten van bewustzijn en van ontwikkeling van je intuïtieve vermogens.
Mensen met de kracht van Zwaan bezitten het vermogen om in de toekomst te kijken, om zich over te geven aan de macht van Grote Geest, en om de heling en transformatie van hun leven te aanvaarden.


De Zwaankaart spoort je aan te aanvaarden dat je weet wat er in het verschiet ligt.
Als je je verzet tegen de transformatie van je zelf, ontspan je dan: alles gaat veel gemakkelijker als je met de stroom mee gaat.
Ontken niet langer dat je weet wie er belt wanneer de telefoon gaat. Schenk aandacht aan je voorgevoelens en aan je innerlijk weten, toon eerbied voor je vrouwelijke intuïtieve kant.
Het mooiste aan de mens, is de glimlach

Plaats reactie

Terug naar “Dieren & Spiritualiteit ”